Врізка

Врізка з оцинкованої сталі (вентиляція).

Фасонні вироби доповнюють і скріплюють між собою повітроводи, тому вони впливають і на їх виробництво. Призначення фасонних виробів різноманітне, вони з’єднують конструкцію, задають напрямок потоку повітря, регулюючи його тиск або об’єм.
Врізка може бути виготовлена для будь-якого типу повітроводів. Врізки прямі з оцинкованої сталі – це прості фасонні вироби, які під’єднують один повітровод в стінку іншого. Це вироби є більш дешевим і простим аналогом трійника. Врізки також застосовуються під час покращення вже змонтованих вентиляційних систем або при розведенні вентиляцій для надійного з’єднання.З допомогою врізки створюється відведення потоку повітряних мас від головної магістралі.Врізки бувають різними за розміром, перерізом і діаметром.
В залежності від своєї форми, бувають:

  • Врізка прямокутного перерізу ;
  • Врізка круглого перерізу.

На різних кінцях врізки переріз може бути різним за формою або діаметром. Врізка дає можливість швидко змонтувати систему вентиляції, так як її легко можна під’єднати до двох повітроводів.
Врізки є важливою частиною системи вентиляції, як і інші її елементи.Тому якість сполучених між собою фасонних виробів безпосередньо впливає на злагоджену роботу системи вентиляції в цілому.

Share Button