Виробництво вентиляції

Виробництво повітроводів.

У відповідності з діючими санітарно-гігієнічними вимогами всі закриті приміщення повинно мати вентиляційні системи. Вона необхідна для підтримки комфортних умов життєдіяльності людини. У минулі часи надходження повітря в приміщення забезпечували тільки порожнечі в перекриттях, передбачені в процесі будівництва. Завдяки розвитку технологій з’явилася можливість створити активну вентиляцію, яка забезпечує покращений повітрообмін між приміщенням і навколишнім середовищем.

Виробництво вентеляции стартує з повітроводів. За своїм зовнішнім виглядом вони нагадують звичайні труби. Основне завдання цих виробів полягає в забезпеченні повітряної циркуляції.

Різновиди повітроводів

Сучасні технології виробництва дозволяють виготовляти повітроводи самих різних форм, наприклад, прямокутні, спірально-навивні або з круглим перетином. Також ми робимо прямі ділянки (врізки, адаптери, заглушки, муфти, фланці, ніпелі), фасонні частини різного типу (відводи, переходи, качки, хрестовини, трійники). В асортименті представлені і додаткові елементи системи вентиляції (фільтри, регулюючі пристрої, дахові установки).

Для виготовлення повітропроводів ми використовуємо алюміній, полімери, поліестерову тканину, нержавіючу і оцинковану сталь, гуму, скловолокно, силікон. В залежності від обраного матеріалу повітроводи виходять жорсткими, гнучкими або з обмеженою гнучкістю. На об’єкт їх постачають по частинах. В процесі монтажу з’єднання відбувається за допомогою ніпелів. В залежності від задачі, яку слід вирішити, повітропровід може мати теплоізоляційне покриття або шумопоглинаючий кожух.

Особливості виробництва повітроводів

Такі елементи систем вентиляції виробляють шляхом найпростіших профільних операцій. Листи матеріалу поступають в автоматичні машини, які згортають їх у вироби з прямокутним або круглим перетином. Діаметр і довжину готового виробу встановлюють вручну, залежно від завдань і особливостей технологічного процесу. Висока якість вироблених повітроводів обумовлено використанням добротних матеріалів і сучасного профілегибочного обладнання.

Де замовити повітроводи?

Наша компанія спеціалізується на виготовленні повітряпроводів різних типів. Також ми робимо монтаж вентиляційних і кондиціонуючих систем. Виробництво здійснюється у відповідності з діючими державними стандартами. Гордістю нашої компанії є команда професіоналів з великим досвідом роботи, а також високотехнологічне обладнання.

Ми виготовимо для вас повітроводи з будь-якими технічними характеристиками. Завдяки цьому готова вентиляційна система буде повною мірою відповідати особливостям закритого приміщення. Фахівці виконують всі роботи якісно, точно і своєчасно. Серед достоїнств нашого підприємства варто виділити демократичну цінову політику і лояльні умови співпраці з клієнтами.

Власна виробнича база дозволяє контролювати виготовлення вентиляційних систем на всіх етапах виробництва, адже саме від них залежить надійність і довгий термін служби всієї вентиляційної системи. Процес виготовлення є продуманим і вивіреним – фахівці врахували всі фактори щодо обробки металу, проектування та монтажу майбутніх виробів. Замовте якісні повітроводи для ефективної вентиляційної системи – телефонуйте нам прямо зараз!

Share Button